top of page
Search

Kohteessa - siis missä?!?

Updated: May 22, 2020

Meidän uusi projekti, jota ollaan jo pari vuotta viilattu, alkaa vihdoin valmistua. Ensimmäinen Kohteessa-konserttisarja järjestetään ensi syksynä ja sen tarkoitus on yhdistää arkkitehtuuri, musiikki ja kultturihistoria yhteen.


Kohteessa -konserttisarjamme logon suunnitteli veljeni, arkkitehti Sampsa Lehtinen (shanggraphics), joka on suunnitellut myös mm. meidän duomme logon, sekä Tampereen muusikkojen Tuulipuku-klubin logon.


Kohteessa -logo muuttaa muotoaan vuoden välein. Kartta näyttää aina meidän sen vuoden kohteiden järjestykset viivoilla. Tämä oli Sampsan oma idea ja saammekin siitä paljon inspiraatiota suunnitellessamme tulevia konserttisarjojamme ;)


Jos sulla on toivekappale, jonka haluaisit kuulla, niin nyt on mahdollisuus toivoa sitä tulevaan konserttiimme Kohteessa -konserttisarjan blogissa.Miksi sitten päädyimme järjestämään konserttisarjan linkittämällä siihen arkkitehtuuria ja kulttuurihistoriaa? Useimmat konserttipaikat vetävät yleisöä artistin lisäksi sen viehättävän tilan takia, johon yleisölle ei kuitenkaan tarjota mahdollisuutta tutustua tarkemmin. Haluamme konserttisarjallamme herättää mielenkiintoa musiikin avulla itse rakennukseen ja sen historiaan.

Kohteessa -konsettisarjaamme varten meitä ovat avustaneet Kultturirahaston Varsinais-Suomen rahasto, Suomen Solistiyhdistys ry sekä Musiikin edistämissäätiö. Duo Lehtinen & Lipasti kiittää lämpimästi apurahoista, joiden avulla voimme toteuttaa konserttisarjamme suunnitelmiemme mukaisesti.


Korona-aikaan kaikkeahan ei voi täysin lyödä lukkoon, mutta toivomme että nykyinen suunnitelmamme pitää ja uutta aaltoa koronalle ei ole tulosa. Tässä siis vielä yhteenvetona tulevat Kohtessa -konserttikiertueemme konsertiti:


Paimion parantola, Paimio pe 14.8

Taidekappeli, Turku su 23.8

Liedon Vanhalinna, Lieto su 13.9

Söderlångvikin kartano, Kemiönsaari la 19.9


Aurikoista kevättä kaikille! Nähdään toivottavati pian :)65 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page