top of page
Search

Koronakaranteenia, etäopetusta ja konsertteja

Updated: Apr 3, 2020

Kuinka usein sitä on ajatellut, että sitten joskus? Tällä hetkellä pohdimme miten toimia näin poikkeustilanteen aikana - ja tilanteen hyväksyminen on askel eteenpäin. Duo Lehtinen & Lipasti siirsi konserttinsa ensi syksyyn ja sai aikaa käydä läpi kaikki vanhat konserttitallenteet menneitä keikkoja muistellen.


Nyt on ollut hyvin aikaa käydä äänityksiä läpi

Meanwhile in Tampere: pidin etäopetustunnin pikkuoppilaalle, jota en ole vielä koskaan tavannut "livenä". Perusteiden opettaminen vaatii hieman innovatiivisempaa otetta, joten innostuimme pianistin kanssa tekemään tutor-videon. Ohessa näytän, kuinka vanhemmat voivat asettaa viulun oikeaoppisesti lapsen olkapäälle ja soittaa lapsen jousella. Tämä on alkeiden alkeita, joita ymmärtääkseni useimmat opettajat käyttävät opetuksessaan.Olemme konsertoineet paljon vuosien varrella ja osa konserttiemme äänityksistä on harmillisesti jäänyt pölyttymään arkistoihin. Nyt on ollut hyvin aikaa käydä äänityksiä läpi ja ohesta voit kuunnella äänityksen Helsingistä Sinebrychoffin taidemuseolta 2. syyskuuta 2018.Hääkeikkoja olemme soittaneet myö lukuisia ja eräs mieleenpainuvimmista on Sipoon kirkossa, jossa akustiikka sopi nauhurillemmekin myös erittäin hyvin. Esitimme aluksi 15 minuuttia taustamusiikkia sisältäen rakastetuimmat balladit, jonka jälkeen saimme ikuistaa hääparin saattamisen alttarille Taru sormusten herrasta -elokuvasta tutulla kappaleella "In dreams". Hetki oli mitä upein, häävieraat haltioissaan, kauniin musiikin saattelemana hääparista, joka oli valmiina lupaamaan ikuista rakkauttaan.
Emme malta odottaa uusia esiintymisiä, konsertteja, ihania hääpareja ja juhlia, joissa saamme olla luomassa lumoavaa tunnelmaa teille kaikille. Kumpa poikkeusajat menisivät pian ohi ja Duo Lehtinen & Lipasti pääsisi taas estradille! 

121 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page