top of page

Curriculum Vitae

Pauliina Lehtinen on viulisti, kamari- ja orkesterimuusikko. Sastamalasta kotoisin oleva Pauliina aloitti viulunsoiton 4-vuotiaana ja vuosien varrella hän on soittanut klassisen musiikin lisäksi barokkimusiikkia, kansanmusiikkia sekä pop&jazz-musiikkia laidasta laitaan. Lehtinen suoritti musiikin tutkinnon Metropoliassa (amk) ja hän on täydentänyt opintojaan Italiassa ja Ruotsissa sekä mm. Mi-Kyung Leen, Pavel Vernikovin ja Hagai Shahamin opetuksessa. Hänen instrumenttinsa on Marcello Villa-viulu.

Pauliina on toiminut viulistina mm. Tampere Filharmoniassa, Suomen Kansallisoopperassa sekä Turun filharmonisessa orkesterissa. Lisäksi hän on soittanut lukuisissa kansainvälisissä kokoonpanoissa, kuten Britten-Pears Orchestrassa sekä Baltic Youth Philharmonic:ssa.

Anchor 1
Musiikki

Viime vuosina Pauliina on panostanut kamarimusiikillisiin projekteihinsa. Hän on järjestänyt useita konsertteja muun muassa pianisti Sakari Lipastin kanssa (Duo Lehtinen & Lipasti). Pauliina soittaa myös Honey Hunters-nimisessä bändissä sähköviulua.

https://fi-fi.facebook.com/honeyhuntersband/

Orkesteri
Viulisti
bottom of page